Controllab

Seminar

Op donderdag 13 maart 2014 organiseert Controllab een "Introductie in 20-sim voor mechatronica" seminar.

Heb je al eens gewerkt met 20-sim op het gebied van mechatronica of wil je er meer over weten? Ben je geïnteresseerd in praktische tips en voorbeeld modellen van interessante mechatronische systemen? Dan ben je van harte uitgenodigd door Controllab om het seminar “Introductie in 20-sim voor mechatronica” bij te wonen. Dit is een inspirerend seminar waar je leert hoe 20-sim helpt om dynamische systemen te modelleren en om hun gedrag te simuleren.
Voor een snelle start wordt geadviseerd om je eigen laptop mee te nemen. Je ontvangt gratis een licentie van 20-sim voor 4 weken.

Datum en Plaats
Het seminar wordt gehouden op donderdag 13 maart 2014, van 14.00 - 17.00 uur, inclusief voorafgaande lunch. De locatie is The High Tech Institute, Anderlechtstraat 17, 5th floor, Eindhoven.

Deelname
Deelname kost € 60,-.  Aanmelden is gewenst en doe je door je naam, bedrijfsnaam en telefoon nummer te zenden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar Controllab.

U bevindt zich hier: Home Home News Seminar