Controllab

Seminar HIL Simulatie

Op woensdag 23 mei 2012 organiseren Controllab en Bachmann electronic een event met als thema Hardware-in-the-Loop Simulatie. Op dit event zullen we we live demonstraties verzorgen en u laten ervaren hoe u van concept naar real time hardware oplossingen komt. Als rode draad staat kwaliteitsverbetering dankzij HIL Simulatie centraal.

Het event is opgesplitst in 2 delen, onderbroken door een gezamenlijke lunch. Voor de lunch stellen wij de gebruikte hard- en software voor, geven een introductie modelvorming, simulatie en HIL simulatie en zullen live een demonstratie verzorgen. Het ROVC zal tijdens de lunch vertellen over haar activiteiten op het gebied van scheepvaart en offshore. Na de lunch volgen er 2 gastsprekers, die over de toepassing van HIL simulatie in de praktijk en de voordelen ervan zullen vertellen.

HIL Simulatie

Tot de genodigden behoren medewerkers van Van Oord, Boskalis, Alewijnse, Deme, Bakker Sliedrecht, Huisman Itrec, Seatools, Strago Electro, SAS Gouda, IHC, Imtech, Eekels, JB systems, Hogescholen, Pers, enz.

Doelgroep

Elektrische engineers, Besturingsspecialisten, Mechanische ontwerpers, Software- en systeem architecten, Systeem integratoren. Kortom iedereen die professioneel actief is met realtime industriƫle besturingsoplossingen voor mechanische-, elektrische-, en hydraulische systemen. Voorkennis is niet nodig!

Datum en Locatie

Het event vindt plaats op woensdag 23 mei 2012 van 9.30 uur tot 15.30 uur. Locatie is het zalencentrum van het ROVC, Galvanistraat 13, 6716 AE Ede. 

Deelname

Aan de deelname aan dit event en de lunch zijn geen kosten verbonden. Aanmelding vooraf is verplicht. U kunt zich aanmelden door uw gegevens (naam, bedrijf en telefoonnummer) per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U bevindt zich hier: Home Home News Seminar HIL Simulatie