Controllab

Modelgebaseerd Ontwerpen

Modelgebaseerd ontwerpen is een methode om efficient complexe computer gestuurde systemen te ontwerpen. Controllab biedt de software en ondersteuning om modelgebaseerd ontwerpen in uw bedrijf te implementeren. Dit zal  de kwaliteit van uw systemen vergroten en u helpen grip te krijgen op het projectmanagement.

V-Model


Met modelgebaseeerd ontwerpen wordt intensief gebruik gemaakt van modellen en simulaties vanaf de start van elk project. Dit resulteert in een hogere kwaliteit en minder fouten. Een serieuze verkorting van de ontwerptijd kan worden behaald als automatische code generatie en testen wordt toegepast in alle stadia van het ontwerpproces:

  • Met code generatie kun je een gemodelleerde regelaar omzetten naar werkende code op hardware. Op eenzelfde manier kan een machine model omgezet worden in een HIL-simulator.
  • Automatisch testen maakt gebruik van scripts waarmee simulaties gedraaid worden om zo ontwerp eisen te verifieren en FMEA toe te passen. Deze scripts kunnen worden hergebruikt bij HIL-testen.
U bevindt zich hier: Home Home Model Based Design