Controllab

Vacatures

Controllab is gespecialiseerd in het ontwerp en testen van complexe regelsystemen voor de maritieme en offshore industrie. Wij gebruiken daarbij in eigen beheer ontwikkelde software en kennis op vele vakgebieden. Onze medewerkers zijn hoog opgeleid, hebben een brede interesse en praten gemakkelijk met deskundigen binnen bedrijven en universiteiten.

  • Wij geloven in nieuwsgierigheid: Nieuwsgierigheid staat aan de basis van alle kennis.
  • Wij geloven in ambitie: Ambitie is de drijfveer om te leren Wij geloven in samenwerken.
  • Samenwerking is een geweldige versneller om nieuwsgierigheid en ambitie om te zetten in resultaat.

Controllab is een klein maar groeiend bedrijf. Bij Controllab zijn er geen vaste plekken of taakomschrijvingen maar werk je op vele terreinen mee en zie direct resultaat van je inspanningen. Als jij gefascineerd bent door techniek, er alles van wilt leren en bereid bent om dit met je collega's te delen, dan zul je bij Controllab een prima werkplek vinden.

Sales en Accounts Executive

Voor de uitvoering van onze projecten leveren we diensten en software. Voor de verkoop van onze software zoeken wij een account & sales executive met communicatieve vaardigheden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Christian Kleijn. Tel. 085-7731872. Solliciteren kun je door een brief te sturen met een bondig C.V. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bijbaan

Wij zijn op zoek naar studenten die als bijbaantje ons een paar uur in de week willen helpen. Ben je geïnteresseerd in een carrière bij Controllab? Neem dan contact met ons op.

Afstudeeropdrachten

De werkzaamheden van Controllab bevinden zich op het snijpunt van wetenschap en tecnologie. Dat levert een groot aantal onderzoeksvragen op die we in de vorm van afstudeeropdrachten willen beantwoorden. Ben je geinteresseerd in een afstudeeropdracht op het gebied van regeltechniek, software of modelvorming en simulatie? Neem dan contact met ons op want ook op deze gebieden kunnen we aantrekkelijke vraagstellingen formuleren.

Stages

Wil je werkervaring opdoen in  een veeleisende technische omgeving, ook dan kun je bij Controllab terecht. Op het moment hebben wij de volgende stage opdracht beschikbaar: Redesign of the 20-sim User Interface. Neem contact met ons op wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Christian Kleijn. Tel. 085-7731872. Solliciteren kun je door een brief te sturen met een bondig C.V. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U bevindt zich hier: Home Info Vacancies